Hvem er hende den lækre tøs?
Hey you :-)


Jeg er en pige på 22 år, som er bosat i Nyborg på Fyn.
Jeg er til dagligt ved at uddanne mig til ernæringsassistent og jeg interesserer mig derfor rigtig meget for sund kost. Derudover elsker jeg at bage søde sager, hvilket glæder min omgangskreds meget ;-). Jeg har altid haft en drøm om at blive konditor, men lige nu er det en fritidsinteresse som jeg nyder til fulde.

Derudover er jeg desværre diagnosticeret med anoreksi, hvilket gør at jeg er meget forsigtig med hvad jeg spiser.
Jeg er godt på vej til at vinde over sygdommen, men jeg kæmper stadig en daglig kamp.
Jeg har en rigtig god omgangskreds og en god familie, som hjælper mig rigtig meget - uden dem tror jeg desværre ikke, at jeg var her i dag. Det startede som et sundt vægttab, som desværre endte ud i et vægttab på 25kg. - Det er ret voldsomt, især fordi jeg aldrig har været overvægtig.

Min sygdom kan bedst beskrives på denne måde: Man har en engel siddende på den ene skulder, og en djævel på den anden. Englen fortæller en, at man skal slappe af, spise, slippe kontrollen, lade være med at træne og i det hele taget være glad for, at være den man er. Djævelen fortæller, at man ikke må spise, at man ikke må slappe af, at man SKAL bevæge sig, at man er tyk og fed og at man skal tabe sig.
- De to skændes konstant! De prøver hver især på, at få mig over på deres side. Der er aldrig stille, og det er virkelig hårdt. Min sunde fornuft ved godt, at englen har ret, men det kan jeg bare ikke altid overbevise mig selv om.

Men hallo! Jeg føler mig stærkere end nogensinde før ;-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar