- Opskriften er inde fra www.cutecarbs.com og er uden glukose :-). Jeg halverede opskriften og fik derfor 15 fine(og mindre fine) flødeboller.
Ingredienser:
- 2 pasturiserede æggehvider
- 150g sukker
- lidt vaniljesukker
- ca. 300g overtrækschokolade
- + marcipan til bundende(Jeg brugte ca. 250g - 15 skiver
Fremgangmåde:
- Skær 15 skiver af marcipanen og læg dem på en bageplade
- Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 7 min
- Pensl dem med chokolade når de er køles af
- Kog vand og sukker ved fuld blus i 2 min - dette bliver derefter til en fin sukkerlage
- Pisk æggehviderne let sammen med vaniljen
- Bland sukkerlagen med æggehviderne og pisk dem stive(Dette tager ca. 15min)
- Put guffen i en sprøjtepose og fyld guffen på bundene
- Bag disse i ovnen ved 180 grader i 5 min
- Overtræk dem med chokolade når de er køles af
MUMS. :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar