onsdag den 15. august 2012

I'm Back!

Ja som overskriften fortæller.. Jeg har haft nogle rigtig hårde måneder og mit forhold til mad er mildest talt blevet rigtig anstrengt, men jeg prøver at kæmpe mig gennem det.
Det betyder også at det er meget sjældent, at der bliver lavet nogen som helst måltider i mit køkken, hvilket jeg elskede og nød rigtig meget førhen.

- Jeg elsker derimod at bage lækre sager, men smager sjældent på konditorierne - de bliver givet videre til venner og familie, hvilket plejer at skabe stor glæde! ;-)

MEN. Nu skal jeg altså ud af det her og derfor håber jeg på, at blogningen kan få mig lidt igang med at lave lækre sunde måltider i mit køkken igen :-) - og at min krop kan genopdage den ellers manglende appetit, som har gjort mig 15kg lettere siden januar. - Nogle vil måske se mit problem som et luksusproblem, men det er det langt fra! Puuha. 

Jeg lægger billeder ud af nogle af de sidste måneders konditorier!Lækre cookies fra www.Sarahskager.dk

Pakket i fine æsker til kontordamerne på Nyborg gymnasium


Øvelse gør mester!


Lækker og kaloriefattig havregrynskage fra www.detskalsmageafnoget.dk

Fødselsdagsmuffins til far - hindbær&marcipan

Pandekager med kun æg og banan - dertil friske jordbær og skyr

Forret med blandt andet laks, spinat og pikantost - meget god

Jordbærtærte med danske jordbær selvfølgelig

Muffins med blåbær

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig god ide! Melder mig straks som føler via bloglovin :)
  Nanna Gyldenberg ;)

  SvarSlet
 2. Hej Eva :)

  Hvor er du altså god til at dekorere de ting du laver! Jeg får jo lyst til at spise det alt sammen :) Jeg kender godt det med at veje for lidt, og alle andre synes ikke man har noget at klage over. Men det er faktisk nok lige så slemt for mig (og dig?) når folk siger: Hvor er du tynd! (selvom de måske nok siger det i en god mening), som hvis vi gik rundt og sagde: Hvor er du tyk! Til dem der vejer lidt for meget. Jeg vil følge din blog, for jeg har også selv lige lavet én :) www.zommerphugl.blogspot.dk

  Venlig hilsen
  Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for de søde ord :-)
   er nu fast læser ved dig!

   Slet
 3. Hvor store tyller bruger du til at dekorere med? Er helt vild med din frosting på billede 4 og vil gerne lave noget lignende, men er i tvivl om hvilken størrelse tyller jeg skal have fat i :)

  SvarSlet
 4. hvor store? ja det må du nok spørge om :p.. - det kan jeg ikke huske.
  ehm. :-D det er samme størrelse der er brugt. - synes ikke den er ret stor. :-)

  SvarSlet