mandag den 19. august 2013

1. dag i praktik på Nyborg gymnasium


Hell yeah, så gik starten på de 5 ugers praktik på Nyborg Gymnasium! :-).
- Det er nogle virkelig søde damer jeg skal arbejde sammen med, og de er alle glade og smilende hele tiden.
Det er et fint køkken, - det er køkkenet hvor de laver mad til de 130 elever, som bor på kostskolen samt gymnasiets lærere, som får en fornem buffet hver dag til frokost.

Har en krop der lige skal vænne sig til, at frokosten først er omkring kl 13 - kunne godt mærke at jeg ikke var helt op toppen da klokken nærmede sig 13 :-). Jeg har været vant til at spise ved 11.30-12 tiden  mens jeg har været i kantinen på skolen.

I morges startede jeg med at skære salat, peberfrugt, gulerødder og andet grønt til salatbaren, derefter var jeg med ovre på skolen for at se hvordan lærernes buffet ser ud(Og selvfølgelig skulle jeg lige hilse på farmand, som tilfældigvis er uddannelsesleder derovre, hihi). Og hvad lavede jeg ellers? Hmm .. Tror jeg hjalp til med at lave en masse kartoffelbåde og ordne alle mulige andre grøntsager.

Og hold kæft hvor var det rart, at jeg efter en cykeltur på 5min stod foran min hoveddør! Fuck al den transporttid jeg slipper for! :-D Helll yeaaaah. - bruger normalt en time hver vej i bus til Svendborg hver dag.

- Nu er klokken lidt over 19 - Masterchef is back!!! I like

4 kommentarer:

 1. Kæft det er sejt gået
  Eva, kom nemlig til at tænke på, at for blot et par måneder siden havde du rigtig svært ved, at skulle spise noget midt på dagen. Tænk du er kommet så langt, det er squ da sejt.

  Fedt med praktikplads og du ikke skal bruge så lang tid i transport.

  Knuz

  SvarSlet
 2. Hehe jae, men bliver jo nødt til det. :-/
  Ellers kan jeg ikke arbejde stående så mange timer - det var nemmere i skolen. Det går mig ret meget på.

  Men tak :-)

  SvarSlet
 3. Okay må jeg spørge indtil, hvorfor det går dig på?

  SvarSlet
 4. Fordi jeg ikke har lyst :-)

  SvarSlet