mandag den 20. januar 2014

Baked oatmeal med banan


Kage der kan spises med god samvittighed.

Ja vidunderligt smukt blev de jo ikke ligefrem, men de smager godt. Jeg plejer at spise det med vanilje yoghurt og æble eller pære i små tern. Mums! :-)
- Disse muffins har også et højt indhold af protein på grund af skyr samt havregryn  - det går lige i musklerne ved I nok. ;-)

Hvis man ikke synes de er søde nok, så kan man tilsætte lidt stevia eller andet sødemiddel, men da jeg spiser dem med yoghurt, synes jeg ikke det er nødvendigt.


Ingredienser til 4 muffins:
  • 2 dl havregryn
  • 2 æggehvider
  • 200 gram skyr
  • 1 most banan
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver

1. Bland ingredienserne sammen og fordel dejen i muffinsforme
2. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i 15 min



Ingen kommentarer:

Send en kommentar