Og i sådan et vejr skal man da bage et eller andet. Så det blev til kanelsnegle ude i Regstrup i dag. ;-)
Opskriften er nuppet forskellige steder fra, og sat sammen efter hvad jeg lige havde af ingredienser.
Ingredienser til sneglene (16 stk):
- 25g gær
- 1 dl mælk
- 40g smør
- 1 æg
- 100g grahamsmel
- 200g hvedemel
- 25g sukker
- ½ tsk salt
Ingredienser til fyldet:
- 100g brun farin
- 100g smør
- 50g marcipan
- 3 tsk kanel
Fremgangsmåde:
- Opløs gæren i den lune mælk og tilsæt resten af ingredienserne
- Rør/ælt dejen til den er glat
- Lad dejen hæve til den er dobbelt størrelse
- Udrul dejen til en stor kvadrat
- Rør ingredienserne til fyldet sammen og fordel det på dejen
- Rul dejen sammen og skær sneglene ud(Jeg lagde nogle i et ildfast fad, - andre ikke)
- Lad dem hvile i 45min inden de bages ved 225 grader i 10-15min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar