onsdag den 12. september 2012

Scones med brombær og marcipan



 
Guffe guffe! Min far er blevet helt vild med at plukke brombær, så de skulle da ikke gå til spilde! :p
Den oprindelige opskrift er fra www.krissers-cookiecrumble.blogspot.dk - men jeg har lavet lidt om i den. Den oprindelige opsrkfit er med hvid chokolade, hvor jeg valgte marcipan istedet.


Ingredienser til 8 scones:
  • 200g hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 spsk smør
  • 1,5dl mælk
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 70g revet marcipan
  • 150g friske brombær

Fremgangsmåde:
  1. Bland mel, salt, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen
  2. Tilsæt smør, mælk og det revede marcipan
  3. Ælt dejen sammen
  4. Tilsæt forsigtigt de friske bær
  5. Form dejen til en stor rund flad bolle på en bageplade(1,5cm høj)
  6. Lav 4 snit gennem dejen så 8 scones kommer til syne
  7. Bages ved 220 grader i ca. 10-15min




 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar