onsdag den 31. oktober 2012

Dagene

Hmm..
Jeg er ikke så glad for tiden, jeg er meget træt, ked af det og egentlig lidt ligeglad med mange ting. hmm.
Hverdagen har ramt mig - står op, tager i skole, kommer hjem, tager ned og træner, tager hjem i bad, spiser, kigger på lidt lektier og går i seng. Og så det jo allerede mørkt kl. 17 - det hjælper jo ikke ligefrem på humøret. - men samtidig er det meget hyggeligt, at tænde stearinlys osv, men det bliver bare lidt ensformet i længden ;-).

Jeg kan sagtens være glad når jeg er i skole og ikke tænke negative tanker, men lige så snart jeg sætter mig i bussen og er på vej hjem, så rammer det mig igen - ensomheden, dumme tanker, fortvivlelsen over, hvorfor det er endt som det er. Det blevet for nemt, at lade være med at spise, det blevet en vane? En fucking DUM vane. :-(

- Jeg får spist ALT for lidt. Jeg har slet ikke prøvet, at spise noget i skolen endnu. Jeg spiser først ved 17-18 tiden hver dag. Det holder jo ikke. Jeg er lost og tom indeni. :-( .. Hvorfor er det sådan her? Har slet ingen motivation til noget som helst. Daaaaamn. :-/ Taber mig mere og mere, og jeg går bare ingenting for, at ændre på det.


1 kommentar:

  1. op på hesten søde, du skal bare have en til hive ldit op i dig, og så gør et eller andet der minder dig om du skal have mad. bare lidt, om du mærker sult eller ej, så bare spis lidt i løbet af dagen?

    SvarSlet