- Jeg besluttede mig for, at ville lave nogle horn med fyld, da jeg nemlig lavede æblegrød den anden dag :-).
Jeg puttede tre forskelligt slags fyld i: 17 med æblegrød/æblemos, 4 med brombær og 5 med et par terner mørk chokolade.
- 250g smør(Jeg stoppede ved 200g ;-))
- 500g hvedemel
- 4 psk sukker
- 70g gær
- 3 dl lunken mælk
- + fyld som kan være lige det man har lyst til :-) - I mange af de gamle opskrifter bliver der puttet marcipanmasse i som fyld.
- Hak smørret ud i melet
- Tilsæt sukker
- Rør gæren ud i det lunkne mælk og tilsæt det til blandingen
- Ælt dejen godt
- Rul dejen ud i to cirkler og skær dem ud i små trekanter
- Fyld fyldet på og rul dem sammen til små horn
- Læg dem på en bageplade og lad dem hæve tildækket i 25 min
- Pensl dem emd et sammenpisket æg eller mælk
- Bag hornene ved 225 grader i 10-12 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar