onsdag den 9. januar 2013

Burgerboller

Hjemmebagte burgerboller er meget bedre end dem man køber! Og så ved man jo hvad der er puttet i dem ;-). - Ikke de hvide overmega kedelige boller.. Nej tak!

Ingredienser til 6 stk:
  • 3½ dl lunken vand
  • 25g gær
  • 175g durum mel
  • 150g grahamsmel
  • 300g hvedemel
  • 1½ spsk olie
  • 1 spsk sukker
  • 1½ salt

1. Rør gæren ud i det lunkne vand
2. Tilsæt salt, sukker og olie
3. Tilsæt derefter de forskellige meltyper og ælt dejen godt sammen
4. Stil dejen til hævning i 30min
5. Del dejen i 6 - form til boller og lad dem hæve i 1½-2 timer
6. Pensl dem med et sammenpisket æg eller med
7. Bag dem i en forvarmet ovn i 15 min ved 225 grader


Ingen kommentarer:

Send en kommentar