onsdag den 1. maj 2013

1. majNu er det da for endelig forår! :-) Og solen skinner heldigvis i lille Nyborg.
Dagen i dag har været stille og rolig - jeg har fået cyklet rigtig meget. Så det er Dorrit jo glad for, og jeg kan simpelthen ikke lade være med at bevæge mig en masse hver dag.. Og slet ikke nu hvor vejret indbyder til gåture og cykelture.

Men jeg spiser også mere - det nærmest blevet en vane, at jeg spiser en stor skål yoghurt med müesli og æblestykker hver aften :-) - Fordi jeg er sulten og jeg godt ved, at jeg har brug for det..

- Vi fik målt vores fedtprocent samt andre ting på skolen i mandags.. og hooooold nu op.. min fedtprocent er på 3,4% ??? Den skal op over 20% !! Det er jo helt vanvittigt.. Jeg har en stor muskelmasse Og det er jo ikke helt dårligt, men der skal vel heller ikke så meget til, når jeg intet fedt har?

Derudover har jeg en bodyage på 12år .. Ja, det er jo ikke særlig fedt - og jeg er i DEN grad motiveret for, at det skal laves om :-).

Min lungekapacitet er svarende til en person på 51år - der er ikke noget at sige til, at jeg har svært ved at få luft når jeg suser derudaf på min cykel noglegange :-/

Verdens bedste veninde ser bedre ud end nogensinde før - hun har taget lidt på, og det har jeg givet hende mange komplimenter for! Alle fyrene glor efter hende :-D Og jeg er sgu da møg jaloux!! Kiloene kan ikke komme hurtigt nok på lige nu - jeg skal have min røv tilbage..

Samtidig skræmmer det mig også lidt.. Jeg er bange for, at jeg aldrig kan stoppe med at spise igen! Jeg er rigtig bange for at føle sult - men det er vel helt naturligt. Jeg skal tage omkring 15kg på - jaa okay Eva, du kan jo umuligt spise for meget lige nu.. Du kan ihvertfald kun blive pænere og flottere af det - og sundere?


3 kommentarer:

 1. Jeg tror nok du skal være i stand til at stoppe igen :) Det er skønt at høre hvor opsat du er på at tage på og få det bedre :)

  SvarSlet
 2. Hej Eva :-)
  Jeg har lige fundet din blog, og kan se, vi kæmper med noget af det samme. Så jeg vil da prøve at følge med herinde :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! :-) det lyder da godt, at du vil følge mig..
   dog er det trist at høre, at du osse kæmper :-/

   .. vi må kæmpe! ;-)

   Slet