søndag den 4. august 2013

Chokolademuffins med squash - uden æg


Ingredienser til 9 stk:
  • 5 spsk olie
  • 250 gram mælk eller vand
  • 200 gram sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 30 gram kakaopulver
  • 200 gram mel
  • 100 reven squash
1. Bland mælk og olie sammen
2. Tilsæt sukker, vaniljesukker, bagepulver og kakaopulver og rør godt sammen
3. Tilsæt melet lidt efter lidt og sørg for, at der ingen klumper er
4. Tilsidst tilsættes den revne squash
5. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15min



- Jeg havde her lavet en frosting til at komme oven på :-)
Den bestod af:

  • 100 gram blødt smør
  • 200 gram flødeost
  • 500 gram flormelis
1. Pisk det blødesmør luftigt sammen med flødeosten
2. Tilsæt flormelisen lidt efter lidt og pisk i mindst 5 min


Ingen kommentarer:

Send en kommentar