torsdag den 15. august 2013

Gulerodsmuffins



Rigtig lækre muffins!

Ingredienser til 7 store muffins:

  • 100 gram sukker
  • 70 gram brun farin
  • 1 dl olie
  • 2 æg
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk natron
  • 100 gram hvedemel
  • 150 gram reven gulerod
  • 50 gram hakkede valnødder


1. Pisk sukker, bun faring og olie til en luftig masse
2. Tilsæt æggene et ad gange og pisk godt
3. Vend kanel, natron og hvedemel forsigtigt i dejen
4. Tilsæt tilsidst gulerod samt valnødder og rør forsigtigt til dejen er ensartet
5. Fordel dejen i smurte muffinsforme og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i 20-25 min

Inspiration er fundet her: http://www.newyorkerbyheart.com/2009/04/gulerodsmuffins-med-frosting.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar