mandag den 2. september 2013

Muffins med brombær og æble



Ingredienser til 17-18 stk:
  • 300 gram brombær kogt op med 150 gram sukker
  • 150 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 400 gram hvedemel
  • 2 dl skyr eller anden surmælksprodukt
  • 1-2 æbler skåret i tern

1. Pisk smør og sukker sammen til en luftig masse
2. Tilsæt æggene et efter et og pisk det godt sammen
3. Rør bagepulver, natron og hvedemel sammen og vend det i dejen sammen med skyr
4. Tilsæt tilsidst brombær samt de skårne æbler og vend dette sammen til en ensartet masse
5. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20min






Ingen kommentarer:

Send en kommentar