onsdag den 8. januar 2014

Fødselsdag

Jeg havde fødselsdag i går! wuhuu .. Jeg fyldte 22 år - for 3. gang. hæhæ ;-). Jeg synes faktisk ikke det er ret sjovt, synes det er såååå gammelt? :-/ .. det lidt skræmmende, så er man bare rigtig voksen og det hele. 
Det er selvfølgelig hvad man gør det til, men jeg synes ikke det særlig sjovt. :-)

- Min ene kollega og jeg lavede disse to lagkager på arbejdet i går, den lille fik jeg med hjem - som jeg så tog med videre ud til mine forældre, hvor jeg spiste aftensmad. Jeg smagte dog ikke selv på den. - det kunne jeg ikke.. Men ja, jeg er altså tilbage i praktikken, hvilket jeg skal være helt frem til september hvor næste hovedforløb begyder.

Jeg går med nogle dumme tanker om vægttab for tiden, men mine tanker omkring det svinger rigtig meget - jeg ved ikke rigtig hvordan jeg har det. :-). Jeg skal ihvertfald bare have lov til at træne hver dag, så kan jeg holde mig i nogenlunde humør, men der skal ikke meget til for, at det ramler desværre..
Jeg vil bare gerne tabe mig .. bare lidt. :-/

- Det var en hurtig lille opdatering fra mig.

1 kommentar:

  1. Tillykke med fødselsdagen forleden.
    Men øv med tankerne om vægttab, synes ellers du er kommet til at se så meget bedre ud.
    Selv kan jeg desværre ikke just dige st det går så godt her med at tage på, tværtimod, men tror det skyldes at jeg har været lidt stresset med min Bacheloropgave, håber det kan vende, når den er over.

    SvarSlet