Jeg lavede en smule om i opskriften, så I får den som jeg har lavet den :-) Jeg fik 32 pølsehorn ud af dejen, samtidig med, at jeg lavede 3 små flutes.
Ingredienser:
- 2 pakker gær
- 1 dl olie
- 4 dl lunken vand
- 3 dl kærnemælk
- 1 dl mælk
- 2 tsk salt
- 200g grahamsmel
- 350g groft rugmel
- 100g havregryn
- ca. 300g hvedemel
- + kyllingepølser
Fremgangsmåde:
- Rør de to pakker gær ud i det lunkne vand
- Tilsæt kærnemælk, mælk, olie og salt
- Tilsæt melet og havregrynene
- Stilles til hævning i en time
- Skær dejen ud i slices til pølsehorn
- Ligges på en bageplade indtil ovnen er varm
- Pensles med et sammenpisket æg
- Bages i ovnen i ca. 15-20min ved 200 grader
Dejen kan med fordel stilles på køl et par timer, efter en time til hævning. Den er en smule klæg at arbejde med, og går nemt i stykker, det er dog al besværet værd, fantastisk dejlig opskrift!
SvarSletGlemte at nævne; de 300 gram hvedemel er ikke nok, sørg for at have mindst de dobbelte til rådighed.
Slet