søndag den 25. november 2012

Lørdag i København

Min mor, storesøster og jeg havde en rigtig god tur til københavn i går(lørdag). :-) Vejret var godt, humøret var i top og julestemningen var over top ;-).


Vi startede med at gå en tur på strøget ned til højbroplads hvor der var noget julemarked. Derefter gik vi hen og spiste på en restaurant der lå på en lille sidegade - og jeg spiste en heeeel café-burger. muuums. :-). Derefter gik vi mod tivoli - hvor vi var indtil vi skulle hjem klokken 21.30. :-)
- En dejlig lang dag med masser af friskt luft, masser af juleting, julehygge og brændte mandler i massevis.

Det var skide flot inde i tivoli, og klar et besøg værd! Der var viiildt mange flotte lysopsætninger og mange hyggelige små huse med juleting, vafler, æbleskiver, varme drikke og nisser i massevis. :-)
Jeg takker mor og anne for en super juletur!

Desværre har jeg det lidt svært med maden i dag, men det bliver nok bedre i løbet af dagen. God søndag til jer! :-) Jeg vil holde søndag ude ved mine forældre - som alle de andre søndage.. Det er sådan jeg har det bedst - og shit et møgvejr.


1 kommentar:

  1. Hvor skønt at læse at du formåede at lade SF blive hjemme!!! Jeg var selv i Tivoli i går godt nok for 2. Gang i år. Det er så smukt. Så i deres vand/lysshow ude på søen?
    Det var virkelig en oplevelse!
    Jeg elsker at læse din blog, så fortsæt endelig med at skrive :)

    SvarSlet