Jeg fik 16stk
Ingredienser:
- 50g gær
 - 50g margarine
 - 3 dl mælk
 - 1 tsk salt
 - 350g groft rugmel
 - 50 g knækkede hvedekerner
 - ca. 350 g hvedemel
 - 1 dl havregryn til drys
 
- Smuldre gæren i en skål og tilsæt vand og mælk der er lillefinger-varmt
 - Tilsæt smeltet margarine og rør indtil blandingen er glat
 - Rør salt, rugmel, hvedekerne og det meste af hvedemelet i dejen
 - Lad dejen hæve tildækket i ca. 40min
 - Tag derefter dejen ud på et meldrysset bord
 - Del dejen i 4 portioner og del hver portion til 4 flutes/boller som sættes på en bageplade
 - Lad bollerne efterhæve til dobbelt størrelse(Jeg gav mine 45min)
 - Pensel derefter bollerne med mælk eller et sammenrørt æg og drys dem med havregryn
 - Bag dem på den næstnederste rille i en forvarmet ovn på ca. 200-225 grader i ca 20-25min
 






Ingen kommentarer:
Send en kommentar