Mmm, hjemmelavet knækbrød smager rigtig godt, og så er det bare super nemt at lave! Og det bedste af det hele: Man putter bare de ting i, som man har i skabene. Jeg bagte dem ude ved mine forældre, så kan de nemlig også få glæde af det. :-) Og så slipper jeg for, at smide en del ud - da jeg ikke tror, at knækbrød er særlig smart at fryse ned? Whatever, har alligevel ikke plads i fryseren.
Ingredienser til 2-3 bageplader:
- 5 dl vand
- 1 dl olie
- 1 spsk groft salt
- 1 tsk bagepulver
- 70 gram havregryn
- 120 gram groft rugmel
- 120 gram grahamsmel
- 60 gram hørfrø
- 60 gram sesamfrø
- 60 gram græskarkerner
- 60 gram solsikkekerner
1. Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse
2. "Smør" dejen ud på et par bageplader(Afhængig af hvor tyk man vil have knækbrødene)
3. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar